torsdag 20. januar 2011

Et sommerlig kort

Fant frem et Sarah Kay stempel og dermed ble det et lite sommerkort. Her har jeg brukt ark fra å Maja Design, blomstene er fra I am roses og Wild Orchid Crafts. Jeg har brukt en cuttelbug dies til å embosse den hvite bakgrunnen. Bordene og sommerfulgene er punchet ut med Martha Stewart punch. Sarah Kay stempelet er fargelagt med promarkere.
Jeg er med på følgende utfordringer:

onsdag 19. januar 2011

Et lite bursdag kort

Her kommer et bursdagskort jeg har laget til en venn av datteren min som har fylt 3 år.
Dette var første gangen jeg brukte promarkere som jeg den gangen lånte av ei venninne. Syntes stempelet passet fint til dette kortet. Borden rundt har jeg laget med Martha Stewart puncher, en ide jeg fant i Ett Trykk for en stund tilbake. Boblene og bokstavene har jeg trykket ut med Quickutz tangen min.

Utfordringer jeg er med på:

40 års kort

Her er et kort jeg laget til mannen min når han fylte 40 år.

Bildet har jeg craklet, og jeg har brukt papir fra Maja Design. I forbindelse med scrappetreffet i Trondheim var det en butikk der som solgte masse fine charms hvor jeg måtte kjøpe denne stilige vinflaskecharmsen.


Jeg er med på følgende utfordringer:


Noen julekort som jeg glemte å legge ut i desember

Lenge siden jeg har gjort noe på bloggen min, men jeg ble så besatt av å lage julekort før jul at jeg ikke rakk å legge ut noe. Og jeg glemte nok også å ta bilder av en god del av de, men her er ihvertfall noen av julekortene jeg laget.Her er tre herlige stempler med en bjørn fra Lili of the Vally som jeg fikk stemplet opp på et scrappetreff i Trondheim. Synes de er utrolig herlige.