lørdag 30. oktober 2010

Et lilla julekort

Her har jeg laget et lilla julkort med motiv fra LOTV. Motivet er fargelagt med promarker. Er ganske nybegynner på å fargelegge med promarkere, men synes det var veldig gøy. Med dette kortet er jeg med på utfordringen hos Anonyme scrappere - #9 "Rødt er tabu"
Jeg er også med på følgende utfordringer:

Julekort i blått

Her er et julekort med et Sarah Kay stempel. Jeg fikk lånt stemplet av Cino på trøndersaksa. Synes dette stemplet er kjempe søt. Til bursdagen min var jeg så heldig å få denne Martha Stewart, Double Loops - punchen av ei venninne og er blitt utrolig glad i den. Motivet er fargelagt med akvarell blyanter. Blomstene og swirlene er dekorert med glitter.


 

Har funnet følgende utfordinger å bli med på for dette kortet:

Julekort

Nå er jeg virkelig i full gang med julekortproduksjonen. Her har jeg laget et julekort med papir fra 3ndypapir, de har mange fine juleark. Både teksten og bildet er cracklet. Dekorert med blomster fra Iamroses og med en charms jeg vant på trøndersaksa som er dekorert men noen perler.


Her er det litt lettere å se cracklingen. Jeg fikk helt dilla på dette etter trøndersaksa, hvor det var ei som var så snill å låne meg litt:)


Fant en utfordinger jeg kunne være med på dette kortet:søndag 3. oktober 2010

Utfordring på scrapping.no

Her er nok et kort jeg laget på Trøndersaksa. Her har jeg brukt et stempel fra Lili of the Valley, som jeg har kjøpt meg. Med dette kortet er jeg med på en utfording hos scrapping.no hvor temaet er juleprosjekter med stempeltrykk. Motivet er fargelagt med akvarellblyanter.


Første julekort

Her kommer årets første julekort som ble laget på trøndersaksa. Kaster meg på utfordringen til Nordsalten hobbyklubb hvor utfordringen er å lage et julekort med snøkrystaller.


Synes denne bamsen fra LOTV er utrolig skjønn. Her har jeg lånt det meste av snille mennesker på trøndersaksa, stempler, puncher og promarker. Og etter jeg har prøvd promarkere ble jeg jo helt frelst, så det står nå høyt øverst på ønskelista:) Papiret er som vanlig fra Maja Design.