lørdag 28. august 2010

Kort til pappa

Det blir vist litt tid mellom hver gang jeg får lagt noe inn her. Denne gangen har jeg laget et kort til pappa som fyller 60 år og som er veldig glad i golf. For å få litt inspirasjon ble jeg med på utfordringen til Sketchy Colors som hadde en skisse denne gangen.

Etter et lite treff med noen gode scrappeberter her i Trondheim ente jeg opp opp med dette kortet.
Her har jeg brukt papir fra Maja design, spellbinders (oval og scallops oval) og pyntet med litt bling og perler jeg har kjøpt via e-bay. Bildet har jeg funnet på nett og printet ut.

Her er innsiden av kortet.

mandag 2. august 2010

En utfordring til

Da kaster jeg meg ut i to nye utfordringer, redd jeg har blitt bitt av basillen her.. Denne gangen er det hos Ett trykk, som kalles trykkpresse-utfordring. Dette er en fargeutfordring hvor fargene skal være beige, brun og to ulike blåfarger. Har også meldt meg på utfordingen hos Stampavie, hvor man skulle benytte seg av et Stampavie bilde, som her er Sarah Kay. Så her er mitt bidrag. Dette er en eske jeg har laget til ei venninne.


Er ikke sikker på hvilket mønster ark det er her. Har brukt et Sarah Kay stempel som er fargelagt med akvarell blyanter, og en Martha Stewart puncher, litt swirler har jeg brukt og selvfølgelig en masse blomster.
Her er bilde av esken inni. Synes dette stempelet er så fint, spesielt siden mange av mine venner bor så langt unna.
Posted by Picasa

søndag 1. august 2010

Utfordring og bursdagskort


Her har jeg laget et kort til min svigerinne, og synes den passet til utfordringen hos Sketchy Colors som er en fargeutfordring. Og dette er min første utfordring, så dette er gøy:)

Papiret er fra Maja Design (som jeg har helt dilla på fortiden) og "taggen" er en spell binders. Ellers er det pyntet med litt roser, gammel bokside og perler.